One UI 4.1-update Beschikbaar Voor Samsung Galaxy S21-serie, A52 en Z Fold 3

Samsung heeft in Nederland en België een nieuwe update uitgerold naar de Galaxy S21-serie, de Galaxy A52 en de Galaxy Z Fold 3. Het gaat om de One UI 4.1-update, de nieuwste versie van Samsung’s Android-schil die een hoop nieuwe functies en verbeteringen met zich meebrengt.

Gebruikers van de genoemde smartphones kunnen elk moment een notificatie ontvangen waarin staat dat ze een nieuwe update kunnen downloaden. One UI 4.1 brengt een aantal verbeteringen en nieuwe functies met zich mee. Zo maakt de nieuwe versie van Samsung’s Android-schil het onder andere mogelijk om het werkgeheugen virtueel uit te breiden door een gedeelte van het ROM te reserveren als RAM. Ook zijn er slimme widgets toegevoegd en zijn de Samsung-apps geüpdatet.

Daarnaast heeft de camera-app een update gekregen, waardoor de portret en portretvideo-functie nu met alle lenzen te gebruiken is. Een verbeterde galerij-app zorgt er voor dat je de belichting van gemaakte foto’s achteraf nog aan kunt passen. Heb je nog geen notificatie ontvangen dan kun je handmatig op updates controleren via “Instellingen” -> “Software-update” -> “Downloaden en installeren“.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.