LG Komt Met Nieuwe Budget-smartphone LG K8

LG K8De K-serie bestaat uit verschillende smartphones, waarvan LG al enkele toestellen officieel heeft gepresenteerd. Op de Hongaarse site van de fabrikant is nu een nieuwe K-smartphone opgedoken, de LG K8.

De LG K8 is een budget-smartphone met een 5-inch display en een resolutie van 1280×720 pixels. Het scherm heeft 2.5D-glass, waardoor de randen zijn afgerond. Intern vinden we een MT6735-chipset van MediaTek, 1,5GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera voor selfies en een 2125mAh accu.

De smartphone draait op Android 6.0 (Marshmallow), meet 44,6 x 71,6 x 8,7mm, weegt 156 gram en staat op de website in de kleuren wit en donker blauw. Een adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend, maar mogelijk zal LG hier tijdens de Mobile World Congress meer informatie over geven. Tijdens dit evenement zal LG ook de LG G5 presenteren en meer informatie geven over de LG X Cam, LG X Screen en de LG Stylus 2.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.