Renders HTC 10 Tonen Toestel In Vier Kleuren

HTC 10 fotoEr zijn nieuwe renders opgedoken van HTC’s aankomende flagship toestel, de HTC 10. De high-end smartphone is te zien in de kleuren zilver/wit, zilver/zwart, gunmetal/zwart en goud/wit.

Momenteel worden twee datums genoemd als mogelijke introductiedag voor de HTC 10. 11 april en 19 april. Dat de smartphone er aan zit te komen is in ieder geval duidelijk. Over de specificaties is ook al veel gelekt en afbeeldingen en foto’s duiken wekelijks op. Nu zijn er onlangs vier verschillende renders gelekt, waarop de smartphone in vier verschillende kleuren te zien is. We kunnen niet bevestigen of het om officieel renders gaat of om geëdite renders. 

Er is onlangs ook een foto opgedoken waarop de voor- en achterkant van de HTC 10 te zien is. Deze uitvoering heeft een gunmetal-achterkant en een zwarte voorkant. Verder zien we een ronde camera met flitser en afgeschuinde randen. Iets dat overeenkomt met eerdere geruchten. Ook zit er een vingerafdrukscanner in de homeknop en zien we de bekende horizontale lijnen aan de achterkant.

Wanneer de smartphone precies zal worden aangekondigd is niet bekend. Lang spraken geruchten over een aankondigen op 11 april, maar het laatste gerucht noemt de datum 19 april. We zullen dus nog even moeten afwachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.