Motorola Introduceert Moto G Turbo Edition

Motorola-Moto-G-TurboMotorola heeft in Mexico een nieuwe editie van de Moto G geïntroduceerd. Het gaat om de Moto G Turbo, die vrijwel identiek is aan de normale Moto G. Wel beschikt de smartphone over een stuk krachtigere processor.

Inplaats van een Qualcomm Snapdragon 410 processor, beschikt de Moto G Turbo over een Qualcomm Snapdragon 615 processor. Hierdoor moet de smartphone een stuk krachtiger zijn, aangezien de Snapdragon 410 over vier kernen met een kloksnelheid van 1,4 GHz beschikt terwijl de Snapdragon 615 over acht kernen beschikt met een kloksnelheid van 1,7 GHz. Ook de Adreno 306 GPU is vervangen door een Adreno 405 GPU.

De overige specificaties zijn identiek aan de Moto G. Zo beschikt de Moto G Turbo nog steeds over een 5-inch display met een resolutie van 1280 x 720 pixels, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 2470 mAh accu. Ook is er ondersteuning voor 4G en Bluetooth 4.0.

De Moto G Turbo krijgt in Mexico een adviesprijs mee van 4699 pesos, omgerekend ongeveer 261 euro. Dit is iets meer dan de 16GB variant van de normale Moto G, die momenteel verkrijgbaar is voor een adviesprijs van 239 euro.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Ikke schreef:

    Ik heb een moto g Turbo edition geïmporteerd. Geen spijt van! Was 250 incl. Invoerrechten kwijt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.