LG G5 Vanaf Half April Verkrijgbaar In Nederland

LG G5De LG G5, een nieuwe en gedeeltelijk modulaire high-end smartphone van de Zuid-Koreaanse fabrikant LG is vanaf half april verkrijgbaar in Nederland. Vanaf vandaag kunnen mensen al een pre-order plaatsen om de smartphone als eerste te ontvangen.

Het plaatsen van een pre-order voor een nieuwe flagship-smartphone heeft vaak enkele voordelen. Zo ben je een van de eerste personen die de smartphone kan gebruiken, maar krijg je vaak ook een leuk extraatje. Dit is ook het geval bij een pre-order voor de LG G5, waarbij consumenten gratis een LG CAM Plus-module ontvangen. Deze module moet de accucapaciteit vergroten het gebruik van de camera functies vergemakkelijken.

LG heeft bekendgemaakt dat een losse LG G5 voor 699 euro over de toonbank gaat. Je kan de smartphone ook aanschaffen in combinatie met een abonnement, waardoor je minder voor de smartphone hoeft te betalen.

De LG G5 beschikt over een 5,3-inch display met een resolutie van 2560×1440 pixels, een Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel selfie-camera, een 2800mAh accu en een USB C-poort. Ook beschikt de smartphone over een “Magic Slot”, waardoor de smartphone kan worden uitgebreid met extra hardware modules.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.