Filemanager Voor De Gebogen Galaxy S7 Edge-rand

Samsung-Galaxy-S7-EdgeOntwikkelaar EHZ Studios heeft een filemanager geïntroduceerd die speciaal is gemaakt voor de Galaxy S7 Edge. De filemanager is namelijk te openen in de Edge-rand van dit toestel.

Samsung heeft het voor ontwikkelaars mogelijk gemaakt om meer applicaties en functies uit te brengen voor de gebogen rand van de Edge-toestellen van de Zuid-Koreaanse fabrikant. EHZ Studios maakt hier slim gebruik van door een filemanager te introduceren die kan worden geopend in de rand van de Galaxy S7. Vooralsnog is de filemanager van EHZ Studios nog niet beschikbaar in de Google Play Store, maar alleen via Samsung’s eigen app store voor € 1,36.

Samsung Galaxy S7 Edge Filemanager

Om de app te downloaden ga je naar de instellingen van je edge-scherm, vervolgens ga je naar de edge-paneel en klik je op de downloadknop. Hierna kom je terecht op de speciale Edge Specials-sectie voor het toestel in de Galaxy Apps Store. Na het aanschaffen van de filemanager kan je in de rand van je Galaxy S7 door al je bestanden scrollen, deze bestanden openen en meer informatie bekijken over deze bestanden. Je kunt echter geen bestanden kopiëren, verplaatsen of verwijderen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.