Beveiligingsupdate Maart Beschikbaar Voor Samsung Galaxy S5, Note 4 en Note Edge

Samsung Galaxy S5Samsung is begonnen met de uitrol van een nieuwe update voor de Samsung Galaxy S5, Galaxy Note 4 en de Galaxy Note Edge. Het gaat niet om een Marshmallow-update, maar om de beveiligingsupdate van maart.

Ondanks dat veel mensen wachten op een update naar Android 6.0 (Marshmallow), besluit Samsung om daar nog even mee te wachten en inplaats daarvan eerst een beveiligingsupdate uit te rollen. Zowel de Galaxy S5, de Note 4 als de Note Edge krijgen nu de beveiligingsupdate van maart 2016 binnen. In veel regio’s hebben de eerder genoemde toestellen geen update meer ontvangen sinds de beveiligingsupdate van december 2015.

Het uitbrengen van dergelijke patches wordt vooral in Europa gedaan. Dit heeft onder andere te maken met het kort geding dat de Consumentenbond heeft aangespannen tegen Samsung. Om te kijken of de update al voor jou toestelen beschikbaar is ga je naar instellingen –> over apparaat –> software update. Het is nog niet bekend wanneer Samsung zal starten met de uitrol van Android 6.0 (Marshmallow).

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.