“Specificaties OnePlus 3 Gelekt Via Benchmarktest”

OnePlus TwoDe eerste smartphone van OnePlus was een groot succes. De fabrikant maakte een smartphone met high-end specificaties voor de prijs van een budgettoestel. Ondertussen heeft de fabrikant al drie toestellen op de markt gebracht en een vierde zal later dit jaar worden gepresenteerd. Van dit toestel zijn nu specificaties gelekt.

Met de OnePlus 3 zal de Chinese fabrikant weer een poging wagen om de smartphonemarkt op zijn kop te zetten. Of dit ook gaat lukken is maar de vraag, aangezien de OnePlus-smartphones die na de eerste “OnePlus One” werden gelanceerd dit niet voor elkaar kregen. Volgens de laatste geruchten zal OnePlus de OnePlus 3 op 7 april in Beijing aankondigen. Via een benchmarktest zijn nu specificaties van dit toestel opgedoken.

AnTuTu benchmark

Volgens een AnTuTu benchmarktest beschikt de OnePlus 3 over een 5,5-inch display met een resolutie van 1080 x 1920 pixels, een Qualcomm Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone draait op Android 6.0.1 (Marshmallow) met zeer waarschijnlijk de OxygenOS-schil.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.