“Huawei P9 Lite Heeft Geen Dubbele Cameramodule”

Huawei P9 LiteEr gaan al lang geruchten over de Huawei P9 die aan de achterkant is voorzien van een dubbele camera. Uit een laatste bericht blijkt echter dat dit bij de Lite-versie niet het geval is.

Huawei zal verschillende versies van de Huawei P9 op de markt brengen. De normale uitvoering van de Huawei P9 en de Huawei P9 Max beschikken beide zeer waarschijnlijk over een dual-camera aan de achterzijde van de smartphone. De goedkopere uitvoering, de Huawei P9 Lite krijgt deze camera volgens de laatste berichten echter niet.

Er zijn renders opgedoken van de Huawei P9 Lite, waarop we aan de achterkant een normale camera zien inplaats van een dual-camera. Een dual-camera maakt het mogelijk om foto’s achteraf nog scherp te stellen. Op de onderstaande afbeelding zien we de normale Huawei P9 die deze camera wel heeft.

Huawei P9 dual-camera

Aan de achterzijde van de Huawei P9 Lite zien we wel een vingerafdrukscanner. Verder wordt er gesproken over een 5.5-inch display met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een Qualcomm Snapdragon 650 hexa-core processor en 2GB werkgeheugen.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.