Benchmark: “HTC 10 Sneller Dan Samsung Galaxy S7”

htc-10Er is een nieuwe benchmark-test uitgelekt die suggereert dat de aankomende HTC 10 beter presteert dan de huidige Samsung Galaxy S7. HTC zal de flagship-smartphone op 12 april presenteren.

De officiële introductie van de HTC 10 komt steeds dichterbij, maar tot die tijd duiken steeds meer gegevens van de smartphone op. Zo zijn er al vele specificaties gelekt en meerdere renders opgedoken. De laatste lek toont de score die de smartphone krijgt tijdens een benchmarktest van AnTuTu. Wat opvalt is dat de HTC 10 een hogere score krijgt dan de Samsung Galaxy S7 Edge.

AnTuTu benchmark-htc-10

De HTC 10 is voorzien van de snelle Qualcomm Snapdragon 820-processor. De Galaxy S7 heeft een variant met Samsung’s eigen Exynos 8-processor en een variant met de zelfde Qualcomm Snapdragon 820-processor. Toch is HTC er in geslaagd om een snellere smartphone te maken. Dit heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met de hoeveelheid bloatware die Samsung op zijn toestellen installeert.

Uit eerdere geruchten kunnen we opmaken dat de HTC 10 naast de Snapdragon 820-chipset is voorzien van een 5,1-inch LCD-display met een resolutie van 1440 x 2560 pixels, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart en een 3.000 mAh accu. Aan de achterkant zit een 12 megapixel duo-camera met UltraPixel technologie.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *