Renders ASUS Zenfone 3 Opgedoken

ASUS Zenfone 3 renderVia een Italiaanse Android-website zijn onofficieel renders van de ASUS Zenfone 3 opgedoken. De Zenfone 3 is de opvolger van de succesvolle Zenfone 2 die in januari 2015 werd geïntroduceerd. Volgens de renders krijgt de smartphone een metalen behuizing en een vingerafdrukscanner.

De ASUS Zenfone 2 beschikt onder andere over een 5,5-inch display met een 1080p resolutie, een 64-bit 2.3GHz Intel Atom Z3580 chipset, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, DualSIM-ondersteuning, een 5 megapixel selfiecamera en een 3,000mAh accu. Voor een prijskaartje van slechts 299 dollar is dat zeker niet slecht. De smartphone verkoopt dan ook goed en het wachten was op een opvolger.

ASUS-Zenfone-3-render-2 De ASUS Zenfone 3 beschikt over een metalen behuizing en een vingerafdrukscanner aan de achterzijde, aldus de website die de renders plaatste. Aan de voorkant zitten drie capacitieve knoppen. De Deluxe-uitvoering heeft de vingerafdrukscanner geïntegreerd in de fysieke homeknop. Beide modellen hebben een frontcamera met flitser. De camera aan de achterzijde heeft een dubbele flitser. Volgens de bron heeft de Zenfone 3 ook een USB C-poort. Over de interne specificaties van de smartphones is nog weinig bekend.

Het is nog onduidelijk wanneer ASUS de Zenfone 3 zal introduceren. ASUS onthulde de Zenfone 2 in januari vorig jaar. Het zal daarom naar verwachting niet lang meer duren dat de fabrikant de opvolger zal presenteren. Een van de mogelijke datums is 31 mei tot 4 juni, tijdens de elektronicabeurs Computex. ASUS toonde de afgelopen jaren meerdere toestellen tijdens dit evenement.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.