HTC 10 Opgedoken In Video En Foto’s

HTC-10-RenderDe Taiwanese fabrikant HTC zal morgen officieel een nieuwe smartphone presenteren, maar veel verrassends hoeven we niet te verwachten. Er zijn namelijk al regelmatig gegevens en foto’s gelekt, en dit weekend was dat niet anders. De HTC 10 is ditmaal te zien in een introductievideo en enkele nieuwe foto’s.

De introductievideo van de HTC 10 is via een Chinese bron gelekt en door verschillende website zoals GSM Helpdesk gedeeld. In de video zien we heel duidelijk het design van de smartphone. Zo komt de HTC 10 in ieder geval in drie kleuren op de markt, heeft de achterkant afgeschuinde hoeken en zien we de plaatsing van de camera’s en flitsers.

Op de gelekte foto’s zien we de zwarte uitvoering met dezelfde afgeschuinde randen. Totdat de fabrikant zelf details heeft vrijgegeven, kunnen we nooit iets met 100% zekerheid zeggen. Toch is het vrijwel zeker dat de HTC 10 beschikt over een 5,2-inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een Snapdragon 820-processor van Qualcomm, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een Boomspeaker aan de onderzijde, een USB-C-poort, een homeknop met vingerafdrukscanner, een 3000mAh accu, een 5 megapixel camera voor selfies en een 12 megapixel camera aan de achterkant. Deze camera is voorzien van een optische beeldstabilisatie, een tweekleurige ledflitser en laserautofocus. Ook kunnen 4K-video’s worden opgenomen.

De HTC 10 draait op Android 6.0 Marshmallow met HTC’s eigen Sense 8.0-schil en zal vanaf mei in de winkels liggen.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.