Specificaties OnePlus 3 Opgedoken

OnePlus TwoOp het internet zijn specificaties opgedoken van de aankomende smartphone van de Chinese fabrikant OnePlus. Volgens deze specificaties beschikt de OnePlus 3 onder andere over 6GB werkgeheugen.

De opvolger van de OnePlus 2 is een high-end smartphone en krijgt volgens gelekte benchmarkscores een 5-inch display met Full HD-resolutie, een Snapdragon 820-processor, 64GB opslagruimte en maar liefst 6GB werkgeheugen. Ook is er een 16 megapixel camera aanwezig aan de achterzijde, een 8 megapixel camera voor het maken van selfies en NFC-ondersteuning.

In de lijst met specificaties staan een paar dingen die meteen opvallen. Zo is 6GB werkgeheugen enorm veel en is een 5-inch display een opmerkelijke keuze, aangezien de OnePlus 2 over een 5,5-inch display beschikt.

Er zijn tot nu toe echter verschillende benchmarktests opgedoken, waarin verschillende specificaties worden genoemd. Zo lijkt het er op dat consumenten mogelijk de keuze krijgen uit een 5-inch, 5,2-inch en 5,5-inch model. Ook zijn er uitvoeringen in benchmarktests opgedoken met “slechts” 4GB werkgeheugen. Het lijkt er dus op dat de OnePlus 3 in vele uitvoeringen op de markt zal verschijnen. Een officiële introductiedatum is nog niet bekend, maar de geruchten spreken over eind volgend maand.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.