Microsoft Lanceert Eerste Surface Phone In April 2017

Surface PhoneWij kijken regelmatig met interesse naar de concurrentie van Android smartphones en tablets, dus als we horen dat Microsoft aan de eerste Surface Phone werkt zijn wij best nieuwsgierig.

Volgens de geruchten werkt Microsoft aan een Surface Phone die in april volgend jaar op de markt zal verschijnen. De smartphone draait op het Windows 10 Redstone 2 besturingssysteem, maar over de specificaties van het toestel is nog niks bekend. Redstone 2 is de nieuwste versie van Windows 10 die enkele nieuwe functies voor smartphones met zich meebrengt. Deze update zal in diezelfde maand worden uitgerold.

Met de Surface Phone wil Microsoft mogelijk een einde maken aan de niet zo succesvolle Lumia-reeks. Microsoft ziet de dalende verkoop van Lumia-smartphones als een teleurstelling, aldus Windows Central. Daarom focust Microsoft zich dit jaar niet op het maken van nieuwe smartphones, maar op het verbeteren van Windows 10. Nadat deze verbeteringen zijn doorgevoerd is het weer tijd voor de lancering van een nieuwe smartphone. In dit geval dus de Surface Phone.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.