“Moto X4 Krijgt Opklikbare Accessoires”

moto X4-vertex-Vector ThinVolgens de doorgaans betrouwbare bron @evleaks is het mogelijk om “backplate modules” aan de achterkant van de Motorola Moto X4 te klikken. Deze zogeheten “Amps” kunnen extra functies toevoegen aan de smartphone.

Volgens de bron komt Motorola met zogeheten “Amps” voor de Moto X4. Dit zijn modules die je aan de achterzijde kunt monteren om de hardware van de smartphone uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan stereo speakers, een grotere accu, een pico projector, een camera grip met optische zoom en nog meer. Motorola zou al in gesprek zijn met andere fabrikanten om nog meer Amps te ontwikkelen.

Ook komen er volgens de bron twee verschillende uitvoeringen van de smartphone op de markt. De zwarte uitvoering op de bovenstaande render heeft als codenaam Vector Thin en de witte render heeft als condenaam Vertex. Qua design zien ze er hetzelfde uit, maar intern zijn er wel enkele verschillen.

De Vector Thin is de duurdere optie en beschikt over een 5,5-inch OLED display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een Snapdragon 820-processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, een 13 megapixel camera met optische beeldstabilisatie aan de achterkant en een 2600mAh accu. De smartphone zou slechts 5,2mm dik zijn.

Wil je een grotere accu en meer megapixels, dan kies je de Vertex. Deze uitvoering heeft een 3500mAh accu en een 16 megapixel camera. Wel is de smartphone minder krachtig. Het scherm heeft namelijk een lagere resolutie en intern vinden we een Snapdragon 625 processor met 2GB of 3GB werkgeheugen. De behuizing is met 7mm iets dikker.

De vierde Motorola Moto X zal mogelijk begin juli tijdens de Lenovo Tech World officieel worden aangekondigd.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *