Acer Introduceert Liquid Jade S en Liquid Z410

Acer Liquid Jade SAcer heeft vlak voor de start van de CES in Las Vegas twee nieuwe smartphones aangekondigd. De Liquid Z410 is een budget-toestel en de Liquid Jade S is een mid-range toestel en de opvolger van de Liquid Jade. Beide smartphones beschikken over een 64-bit chipset.

De Acer Liquid Z410 is voorzien van een 4,5-inch display met een resolutie van 960 bij 540 pixels, een 64-bit Quad-Core processor van MediaTek, een 5 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant en 4G-ondersteuning. Het toestel krijgt een adviesprijs mee van ongeveer 129 euro.

Liquid Z410 Acer

De Liquid Jade S is voorzien van wat betere specificaties en beschikt onder andere over een 5-inch display met een resolutie van 1280×720 pixels, een 64-bits Octa-Core processor van het type ARM Cortex-A53, 2GB werkgeheugen, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en 4G-ondersteuning. De Liquid Jade S krijgt een adviesprijs mee van 299 euro en zal deze maand al in Europa op de markt verschijnen.

Momenteel draaien beide toestellen op Android 4.4 (KitKat), maar een Android 5.0 (lollipop) update is al onderweg.

via [AW en Tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.