Foto’s Samsung Galaxy C5 Gelekt

Samsung-Galaxy-C5Via de Chinese keuringsdienst TENAA zijn enkele foto’s gelekt van de Samsung Galaxy C5. Samsung zal op 26 mei een evenement houden in China, waar de smartphone vermoedelijk officieel zal worden gepresenteerd.

Naast de foto’s, waarop een smartphone met een vermoedelijke metalen behuizing te zien is, zijn ook enkele specificaties gelekt. Zo beschikt de Galaxy C5 volgens de gegevens van de keuringsdienst over een 5,2-inch AMOLED-display met een Full HD-resolutie, een Snapdragon 617-octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2600mAh accu, een 16 megapixel camera aan de achterzijde en een 8 megapixel camera voor het maken van selfies.

De Galaxy C5 is slechts 6,7mm dik en de camera aan de achterzijde steekt een beetje uit. In de thuisknop zit een vingerafdrukscanner verwerkt en de smartphone draait op Android 6.0.1 (Marshmallow) met de TouchWiz-interface. Op 26 mei zal Samsung de smartphone tijdens een evenement in China officieel aankondigen. De Galaxy C5 komt op de markt in de kleuren goud, roze, zilver en donkergrijs met een adviesprijs van $244 (32GB) en $275 (64GB). Het is niet bekend of de Galaxy C5 ook in Nederland en België zal worden uitgebracht.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.