Zakelijk Samsung-smartphones Krijgen 4 Jaar Update-ondersteuning

Samsung-Galaxy-Note-9-blauwSamsung heeft voor de zakelijk markt een Enterprise Editions-programma opgezet. Met dit programma wil het Zuid-Koreaanse bedrijf 4 jaar lang gratis ondersteuning voor firmware- en beveiligingsupdates aanbieden.

Samsung heeft van de Galaxy S9, Galaxy S8 en Galaxy A8 een speciale Enterprise Edition gelanceerd. Deze toestellen beschikken over dezelfde hardware, maar softwarematig is er wel een verschil. De Enterprise Editions kunnen namelijk rekenen op maandelijkse beveiligings- en firmware-updates.

De Galaxy S9 en Galaxy S8 krijgen tot en met maart 2021 maandelijkse updates. Daarna krijgen de toestellen tot en met maart 2022 elk kwartaal een update. De Galaxy A8 krijgt dezelfde updates, maar dan tot en met januari 2022.

Daarnaast krijgen bedrijven toegang tot het Enterprise Firmware-Over-The-Air-systeem (E-FOTA). Hiermee kunnen bedrijven de nieuwste updates eerst zelf testen en vervolgens tegelijk uitrollen naar alle bedrijfstelefoons. Als laatste geeft Samsung toegang tot Knox Configure, waarmee een bedrijf zelf de software op maat kan instellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om standaard een bedrijfslogo op de achtergrond te plaatsen of gemeenschappelijke beveiligingsinstellingen door te voeren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.