“Foto’s Lenovo’s Project Tango smartphone Gelekt”

Lenovo-TangoOp het internet zijn enkele pers foto’s opgedoken van een nieuwe Lenovo smartphone. Volgens de bron gaat het om de Project Tango-smartphone, een toestel die in samenwerking met Google ontwikkeld is.

Twee jaar geleden kondigde Google Project Tango aan. Met dit platform is het mogelijk om met een smartphone of tablet de omgeving in 3D in kaart te brengen. Hierdoor kan je onder andere een indoor navigatiemap maken of virtual reality-spellen spelen met de huiskamer als omgeving. Een Tango-smartphone of tablet maakt hiervoor gebruik van een ingebouwde 3D camera die momenteel enkel beschikbaar is voor bedrijven en ontwikkelaars.

Geruchten spreken al langer over een samenwerking tussen Google en Lenovo die samen een consumenten-smartphone willen ontwikkelen met het Project Tango platform en een 3D-camera. Deze smartphone zal mogelijk vandaag al samen met de Moto Z-lijn worden gepresenteerd. Gisteren zijn echter al (pers) foto’s van dit toestel opgedoken.

Op de render zien we duidelijk de grote 3D camera tussen de normale camera en de vingerafdrukscanner. Ook zien we boven de naam Lenovo het Project Tango logo. Volgens de bekende lekker Evan Blass (@evleaks) heet de smartphone intern “Lenovo PHAB 2 Pro” en beschikt het apparaat onder andere over een 6,4-inch scherm. Via Twitter account @onleaks is de bovenstaande render en de onderstaande foto gelekt. @onleaks en @evleaks zijn doorgaans betrouwbare bronnen.

Lenovo PHAB 2 Pro

Als we naar de bovenstaande foto kijken lijkt de enorme “smartphone” te zijn voorzien van een aluminium behuizing. Later vandaag zullen we mogelijk te weten komen of de geruchten kloppen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.