Android Bingo Apps

Bingo AndroidBingo staat bekend als een gezelschapsspel dat om de sociale contacten met meerdere mensen tegelijk worden gespeeld. Dan denk je niet direct aan een app op je Android device als een smartphone of een tablet.

Android geschikt voor bingo?

Met de snelle ontwikkelingen omtrent de Android devices zou het raar zijn dat deze niet geschikt zouden zijn voor het spelen van een bingoapp. Een aantal zaken zijn belangrijk. Ten eerste is de omvang en resolutie van het beeldscherm belangrijk, want de getrokken bingoballen en de bingoloten moeten wel goed zichtbaar zijn. Het is daarom aan te raden om op een tablet te spelen in plaats van een smartphone, alhoewel dat wel mogelijk is. Een complete bingo ervaring krijg je als je ook een goed geluid uit je device krijgt. Alle apps worden beoordeeld voordat ze tot de Google Play Store worden toegelaten en dat is een waarborg dat je veilig bingo kan spelen.

Populaire bingo apps

Er zijn gigantisch veel bingoapps in de Store aanwezig die je kan spelen, maar er zijn er maar een paar die al jaren populair zijn:

Bingo!

Met een beoordeling van 4,5 sterren over 251.766 beoordelingen. Dit is de beste app als je mobiel bingo wil spelen en geen zin hebt om verschillende apps te vergelijken. Het heeft veruit de meeste beoordelingen en ook nog eens een uitstekende rating.

Super Bingo HD

Dit is een superleuke bingoapp met een beoordeling van 4,5 sterren over 50.935 beoordelingen. Het is verslavend, gemakkelijk te bedienen en gratis te downloaden. Je kunt ervaringspunten (XP punten) verdienen en nieuwe locaties ontgrendelen waar je vervolgens weer nieuwe beloningen kan verdienen. Kenmerken van dit spel zijn: goede graphics, grote community van vaste bingo spelers, maximal 4 kaarten tegelijk spelen, heel veel bingokamers en chatmogelijkheden met medespelers.

Bingo TM

Met een beoordeling van 4 sterren over 88.294 beoordelingen. Deze app heeft een excellente performance op Android devices. Speel met je vrienden en krijg bij elk spel beloningen om verder in het spel te komen. Handige bedieningsknoppen laten je snel schakelen tussen de verschillende bingoloten. Je kunt tegen vrienden spelen en bijhouden wie het vaakst een bingo heeft gehad. De bingokamers hebben allemaal een ander thema. Kortom, een hele innovatieve app!

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.