Foto en Specificaties Van Motorola Edge (Plus) Gelekt

Motorola_Edge+Motorola heeft op 22 april een presentatie ingepland voor de introductie van de Motorola Edge (Plus). De specificaties van de smartphone zijn nu echter al opgedoken in het geruchtencircuit. Ook zou de smartphone te zien zijn op de onderstaande foto.

Lenovo, het moederbedrijf van Motorola, wil met de Motorola Edge en Motorola Edge Plus opnieuw een poging wagen op de high-end markt. De afgelopen twee jaar heeft Motorola alleen smartphones met budget- en mid-range specificaties geïntroduceerd. De nieuwe Motorola Edge heeft een scherm met gebogen schermranden en een driedubbele camera. Volgens de geruchten bestaat de camera uit een 64 MP hoofdlens, een 18 MP groothoeklens en een 8 MP telelens. De Edge Plus heeft een 108MP hoofdlens. De achterkant van de Motorola Edge zou te zien zijn op de onderstaande afbeelding.

Motorola-Edge-foto

Op de onderstaande lijst met specificaties zien we verder dat de Edge Plus een Snapdragon 865-processor met 12GB werkgeheugen krijgt, terwijl de goedkopere Edge het moet doen met een Snapdragon 765-processor en 6GB werkgeheugen. Na de officiële introductie op 22 april zullen wij alle details met jullie delen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.