LG Gaat LG V20 In September Onthullen

LG V10LG heeft via een persbericht aangekondigd dat de Zuid-Koreaanse fabrikant in september de opvolger van de LG V10 zal presenteren. De smartphone zal op de markt verschijnen als de LG V20.

In het persbericht laat LG weten dat de LG V20 zal draaien op Android 7.0 (Nougat). Nougat is de nieuwste versie van Android die Google naar verwachting deze maand officieel zal uitbrengen. De smartphone zal volgens LG de nieuwe standaard voor premium smartphones worden.

De huidige LG V10 is in oktober vorig jaar uitgebracht. De smartphone heeft een premium-look met een stevige behuizing en een tweede scherm boven het normale scherm. Dit scherm kan worden gebruikt voor het tonen van widgets of het plaatsen van snelkoppelingen. Een andere unieke eigenschap is de dubbele camera aan de voorkant van de smartphone.

De LG V20 zal alle unieke functies van de huidige LG V10 overnemen en verbeteren. Eén van deze verbeteringen is een lagere energieverbruik.

LG heeft het erg zwaar op de smartphonemarkt en de tegenvallende verkoopcijfers van de LG G5 helpen daar niet bij. LG heeft dus snel een succes nodig, maar of dit mogelijk is met de LG V20 is nog maar de vraag. In de komende maanden komt de concurrent Samsung namelijk met de Galaxy Note 7 en Apple met de nieuwste iPhones.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *