Renders LG V20 Tonen Dunne Bezels, Dubbele Camera En Meer

LG V20 RenderOp het internet zijn verschillende renders verschenen van de LG V20 die LG op 6 september officieel zal onthullen. Op de renders zien we een scherm met zeer dunne randen, een dubbele camera en net als op de LG V10 een extra scherm boven het grote scherm.

De renders tonen de opvolger van de LG V10 vanuit verschillende hoeken. Hierop zien we onder andere een tweede scherm boven het hoofdscherm. Dit display kan gebruikt worden voor het tonen van notificaties, snelkoppelingen en widgets.

Op een van de renders zien we een knopje aan de zijkant die erg veel lijkt op het module-knopje op de LG G5. Op de LG G5 is deze knop aanwezig voor het gebruik van hardware-modules die aan de onderkant van de smartphone kunnen worden geklikt. Het is nu dan ook de vraag of het mogelijk is om de LG V20 uit te breiden met hardware-modules.

Aan de achterkant lijkt LG een powerknop, een vingerafdrukscanner en een dubbele camera hebben geplaatst. Aan de voorkant zien we in tegenstelling tot de LG V10 geen dubbele selfie- camera. Naar verwachting beschikt de LG V20 over een 5,7-inch display met een Quad HD-resolutie, een Snapdragon 820 of Snapdragon 821-processor, 4GB werkgeheugen en een USB-C poort. Het toestel heeft een metalen behuizing en meet 159,5mm bij 78,1mm bij 7,7mm tot 8,8mm.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.