“Moto M Krijgt Vingerafdrukscanner Op Achterkant”

Moto G4 PlusMotorola heeft de Moto G4 Plus en verschillende Moto Z-toestellen voorzien van een vingerafdrukscanner aan de voorkant onder het scherm. De nog onaangekondigde Moto M krijgt volgens de geruchten echter een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

Wanneer Motorola de Moto M officieel zal presenteren is nog niet bekend, maar volgens de geruchten krijgt de mid-range smartphone in ieder geval een vingerafdrukscanner in het bekende “Moto-deukje” aan de achterkant. Voorheen plaatste Motorola nog een “lelijke” vierkante vingerafdrukscanner onder het scherm van de toestellen. Een vingerafdrukscanner in het kleine deukje aan de achterzijde is echter een stuk mooier en is de ideale positie voor het scannen van de wijsvinger.

De Moto M beschikt vermoedelijk over een 4,6-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een MediaTek MT6750 octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone draait op Android 6.0 (Marshmallow), maar krijgt zeer waarschijnlijk ook een update naar Android 7.0 (Nougat).

Een introductiedatum of adviesprijzen zijn nog niet gelekt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.