Lenovo Introduceert Drie Nieuwe Mid-range K6-smartphones

Lenovo K6De Chinese fabrikant Lenovo heeft tijdens de jaarlijkse IFA-beurs drie nieuwe smartphones gepresenteerd voor in de K6-lijn. De toestellen beschikken over mid-range specificaties en hebben een metalen behuizing.

De drie nieuwe K6-smartphones hebben allemaal een metalen behuizing, een vingerafdrukscanner, een Snapdragon 430 octa-core processor, dualSIM-ondersteuning en 4G-ondersteuning. De toestellen draaien op Android 6.0 (Marshmallow) met de eigen VibeUI schil.

De K6 beschikt over een 5-inch display met een Full HD-resolutie, 2GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3000mAh accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant.

De K6 Power is een iets krachtigere uitvoering met 2GB of 3GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte en een 4000 mAh accu. De overige specificaties zijn het zelfde.

Lenovo K6 Note

Als laatste heeft Lenovo nog de grotere K6 Note gepresenteerd. Deze uitvoering heeft een 5,5-inch display met een Full HD-resolutie, 3GB of 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant.

Over de Europese releasedatum en de adviesprijzen wilde de fabrikant nog niks kwijt. Wel zullen de toestellen volgende maand al in India verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.