Alcatel Kondigt Vier Nieuwe Wearables Aan

Alcatel-Movetime-smartwatchAlcatel heeft op de IFA-beurs al smartphones, phablet en tablets gepresenteerd, maar daar blijft het niet bij. De fabrikant heeft nu namelijk ook verschillende wearables aangekondigd, waaronder een smartwatch en een activiteitentracker.

De Alcatel Moveband is een tracker die de fysieke activiteiten van de gebruiker registreert. Zo zal onder andere de afgelegde afstand, de tijdsduur, de verbrande calorieën en het slaappatroon worden gemeten. Ook worden berichten die binnenkomen op de gekoppelde smartphone weergegeven. De Moveband is alleen verkrijgbaar in combinatie met een Alcatel smartphone.

Alcatel komt ook met een smartwatch, deze heet Movetime. Net als de Moveband kan de smartwatch je activiteiten registreren. Ook is het mogelijk om te bellen met de smartwatch. De Alcatel Movetime komt uit in de kleuren zilver, donkergrijs en goud en krijgt een adviesprijs mee van 169 euro.

Alcatel-Movetrack

Verder komt Alcatel nog met de Movetrack, een gps-tracker die je bijvoorbeeld aan je sleutelbos of tas kunt hangen. Met deze tracker kan je je spullen makkelijk terugvinden. Ook kan de tracker een notificatie versturen als de tracker een vooringesteld gebied verlaat. De Movetrack heeft een accuduur van vier dagen.

Alcatel-Move-Track&Talk

Als laatste komt de fabrikant nog met de Move Track&Talk, een smartwatch voor kinderen. Ouders kunnen zo de locatie van hun kinderen bijhouden en kinderen kunnen een aantal voorgeprogrammeerde telefoonnummers bellen. Ook deze wearable heeft een accuduur van vier dagen.

Alle wearables moeten later deze maand al op de markt verschijnen, maar informatie over de interne hardware heeft Alcatel nog niet vrijgegeven.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.