LG G7 Met Notch Gespot Op Mobile World Congress

LG G7 foto1LG heeft achter gesloten deuren tijden het Mobile World Congress de LG G7 getoond aan een beperkt publiek. Tijdens deze “presentatie” zijn een aantal foto’s van de smartphone gemaakt, die hieronder te bewonderen zijn.

De Zuid-Koreaanse fabrikant LG zal de LG G7 vermoedelijk in het tweede kwartaal van 2018 aan het grote publiek tonen, maar dankzij de onderstaande foto’s weten wij nu al dat de smartphone zeer dunne schermranden krijgt. Aan de bovenkant van het scherm zien we een inham, waarin LG de camera en sensoren heeft verwerkt.

LG G7 foto2

De LG G7 met codenaam ‘Neo’ beschikt over een 6-inch scherm met een resolutie van 3120 x 1440 pixels en een 19.5:9-beeldverhouding. Intern vinden we een Snapdragon 845-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte en een 3.000mAh accu.

Aan de achterkant zit een 16 megapixel dual-camera met een f/1.6 en f/1.9 diafragma. Aan de voorkant zit een 8 megapixel selfie-camera. Ook beschikt de LG G7 over DTS-X surround geluid en een Boombox-functie, waarmee meer lage tonen hoorbaar zijn als je de smartphone plat op tafel legt.

Volgens de betrouwbare tech-lekker Evan Blass krijgen we binnenkort meer dan alleen de LG G7 te zien. Blass heeft via een Tweet namelijk laten weten dat er in dezelfde ruimte ook nog een LG Q7, LG V35 en een nieuwe smartwatch te zien waren. We kunnen binnenkort dus verschillende nieuwe LG-producten verwachten.

Evan-Blass-LG-G7-Tweet

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.