Introductiedatum Van Galaxy S8 Gelekt

Samsung Unpacked 2017 MWC17Er is een teaser opgedoken voor de Galaxy Unpacked Evenement die begin 2017 zal plaatsvinden. Tijdens dit evenement zal de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung waarschijnlijk de Galaxy S8 presenteren.

Na een succesvolle periode dankzij de lancering van de Galaxy S7, heeft Samsung nu een slechtere periode achter de rug vanwege de exploderende Galaxy Note 7-toestellen. Samsung hoopt volgend jaar natuurlijk weer op een succesvollere periode door de Galaxy S8 te lanceren. Er is nu een teaser opgedoken waardoor we weten dat Samsung deze smartphone op 26 februari zal presenteren.

De afgelopen weken duiken de geruchten over de Galaxy S8 steeds vaker op. Volgens deze geruchten krijgt de smartphone een scherm die de hele voorkant bedekt. Dit scherm krijgt vermoedelijk een 4K-resolutie en doordat het scherm de volledige voorkant in beslag neemt is er geen homeknop aanwezig. Ook zou de vingerafdrukscanner rechtstreeks in het scherm verwerkt zijn. De lancering van de Galaxy S8 is echter nog ver weg, waardoor we de geruchten voorlopig nog niet te serieus moeten nemen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.