Samsung Introduceert “Coral Blue” Galaxy S7 Edge

samsung-galaxy-s7-edge-coral-blueEnkele dagen geleden schreven we over de mogelijk komst van een blauwe uitvoering van de Galaxy S7 Edge. Deze Coral Blue kleurencombinatie gebruikte Samsung ook bij de geschrapte Galaxy Note 7. Samsung heeft deze uitvoering nu officieel aangekondigd.

Eerder deze maand dook er een foto op van de vermeende “Coral Blue” Galaxy S7 Edge-behuizing voor de Amerikaanse provider Verizon. Deze kleur kregen we ook te zien bij de introductie van de Galaxy Note 7, maar deze phablet is van de markt gehaald nadat er problemen met de “exploderende” accu’s opdoken. Door de Galaxy S7 Edge nu in de zelfde kleuren combinatie uit te brengen als de Note 7, hoopt Samsung waarschijnlijk dat oorspronkelijke Note 7 klanten alsnog de S7 Edge zullen kopen.

samsung-galaxy-s7-edge-blauw

Vanaf 1 november zal de Coral Blue-variant van de S7 Edge in Taiwan op de markt verschijnen. Ook Singapore heeft aangegeven deze uitvoering in november te verkopen. Informatie over een lancering in Nederland en België heeft Samsung niet gegeven, maar het bedrijf liet wel weten de smartphone “in de komende weken naar meer landen te brengen“.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.