“OnePlus 4 Krijgt Snapdragon 830-chipset En Komt In Juni”

oneplus-3-goldOnePlus fans kunnen niet wachten tot de Chinese fabrikant de opvolger van de OnePlus 3 zal presenteren. Volgens de geruchten komt er zowel een OnePlus 3T als een OnePlus 4. Deze laatste beschikt volgens een Chinese “lekker” over een Snapdragon 830-processor.

De eerste smartphone van OnePlus werd gepresenteerd op 23 april 2014. Na deze OnePlus One heeft de fabrikant nog de OnePlus 2, OnePlus 3 en OnePlus X uitgebracht. Volgens een Chinese lekker zal OnePlus in “juni of juli volgend jaar” de OnePlus 4 presenteren. Ook weet hij te melden dat de smartphone beschikt over een Snapdragon 830-processor. Dit is overigens geen grote verrassing, aangezien de huidige high-end toestellen al gebruik maken van de Snapdragon 821-processor en de OnePlus 4 pas halverwege 2017 op de markt zal verschijnen. Zo zien we de Snapdragon 830-chipset waarschijnlijk ook al in de Galaxy S8.

Voordat OnePlus de OnePlus 4 zal introduceren komt de fabrikant waarschijnlijk dit jaar nog met de OnePlus 3T. Dit is een iets krachtigere uitvoering van de huidige OnePlus 3 en beschikt onder andere over een Snapdragon-821 processor en een hogere schermresolutie.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *