OnePlus 3T Officieel Geïntroduceerd

oneplus-3tDe Chinese fabrikant OnePlus heeft de OnePlus 3T na een lange tijd van geruchten eindelijk officieel gepresenteerd. De OnePlus 3T is een verbeterde uitvoering van de huidige OnePlus 3.

De OnePlus 3T lijkt veel op de OnePlus 3, maar heeft een snellere chipset en verbeterde camera’s. Zo beschikt de 3T namelijk over een Snapdragon 821-processor, inplaats van een Snapdragon 820-processor, heeft de accu een grotere capaciteit van 3400mAh en is er 6GB werkgeheugen aanwezig. Qua opslagruimte is er de keuze uit 64GB en 128GB.

Het 5,5-inch scherm heeft een resolutie van 1920×1080 pixels en de camera heeft een resolutie van 16 megapixels. Voor het maken van selfies is er een 8 megapixel camera aanwezig.

oneplus-3t-software

Net als de OnePlus 3 beschikt de smartphone verder over Dash Charge-ondersteuning, 4G-ondersteuning en een USB C-poort. De smartphone draait op Android 6.0 (Marshmallow), maar een update naar Android 7.0 (Nougat) zal nog dit jaar volgen.

De OnePlus 3T komt op 28 november op de markt in de kleuren gunmetal en soft gold. De 64GB-versie krijgt een adviesprijs mee van 439 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.