Afbeelding Samsung Galaxy Note 12.2 opgedoken

Er is een afbeelding gelekt van de Samsung Galaxy Note 12.2 (SM-P900) door MovePlayer, die beweert dat de tablet verkocht zal worden onder de Samsung 9x series. De 9x serie is een lijn van ultrabooks, de lichte en snelle laptops van Samsung. Er waren al een paar keer eerder geruchten over de 12.2 tablet, maar dit is een eerste afbeelding die opduikt.

De gelekte afbeelding is waarschijnlijk bewust gedaan in afwachting van haar grote aankondiging aanstaande woensdag. Dit zal in de loop van het IFA evenement of tijdens de pre IFA evenement van Samsung zijn, waar ze hun nieuwste producten aankondigen bij een geplande persconferentie.

Wat opvalt aan de gelekte afbeelding is de home-knop, die tevens gezien werd op een gelekte afbeelding van de  Galaxy Note 3. De iconische home-knop is goed op zijn plaats met touch-gevoelige knoppen ernaast. De tablet zal beschikken over een 2560 x 1600 resolutie scherm en de nieuwe Exynos 5420 octa core-chipset die het geheel zal aansturen. Verder zijn er nog weinig specificaties beschikbaar. De afbeelding is waarschijnlijk een render en een echte aankondiging is het dus nog niet.

Hoewel er in de code van de website van Samsung wel werd gesproken over de SM-P900 met een hoge resolutie 12.2 inch display. Mocht de tablet er dus komen, dan zal de tablet waarschijnlijk gericht worden op de creatieve professionals. Er zal uiteraard een S-Pen stylus bijgeleverd worden. Wanneer de tablet verschijnt en tegen welke prijs is nog niet bekend.

Wat vinden jullie van dit product, een grote tablet die waarschijnlijk onder de laptops valt?

Samsung-Galaxy-Note-12-2

 

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. Roop schreef:

    Lijkt me perfect om PDFjes op te lezen. Een 10 inch tablet vind ik daarvoor net even te klein. Ook de resolutie is geweldig! Ben wel benieuwd naar het gewicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.