“Samsung Komt Met Veilige Map-functie Voor Galaxy S7”

Samsung Galaxy S7De Galaxy Note 7 kwam eerder dit jaar op de markt, maar is vanwege accuproblemen van de markt gehaald. De Note 7 beschikte over een aantal eigen functies, waaronder de Veilige Map-functie. Samsung lijkt deze functie nu aan te willen bieden op de Galaxy S7-telefoons.

De Galaxy Note 7 bleek kort na de lancering accuproblemen te hebben, waardoor de accu vlam kon vatten. Nadat Samsung zonder succes dit probleem probeerde te verhelpen, heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant de phablet van de markt moeten halen. Eén van de functies die op de Galaxy Note 7 aanwezig was lijkt Samsung te mooi te vinden om weg te gooien.

Een deelnemer aan Samsung’s Galaxy Bèta-programma vroeg zich af of Samsung de Veilige Map-functie aan de S7-toestellen toe kan voegen. Samsung reageerde als volgt: “Wij overwegen om Veilige Map voor de OS upgradedienst (Nougat) toe te voegen als downloadbare dienst. Het zal later in Galaxy-apps beschikbaar zijn.

Veilige Map zorgt ervoor dat je een beveiligde app beschikbaar hebt op je telefoon. Deze map kan je bijvoorbeeld verbergen van de interface of beveiligen met een vingerafdruk. In de map kunnen zowel media-bestanden als applicaties worden geplaatst. De Veilige Map komt zelfs met een eigen telefoon-app, waardoor telefoongesprekken die je met deze app pleegt niet in de telefoonlogboek verschijnen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.