“Samsung Gaat Prijzen Bij Galaxy S24-serie Niet Verhogen”

Volgens de laatste geruchten is Samsung niet van plan om de prijzen van de aankomende Galaxy S24-serie te verhogen ten opzichte van de Galaxy S23-serie. Dit zou moeten resulteren een grotere vraag naar de smartphones, aldus een Zuid-Koreaanse bron.

Samsung zal de Galaxy S24-serie volgende maand officieel introduceren en volgens de laatste berichten hoeven we niet bang te zijn dat Samsung de adviesprijzen opnieuw zal opschroeven. De bron Korea Economic Daily schrijft namelijk dat de nieuwe vlaggenschip-smartphone net zoveel gaat kosten als zijn voorganger. Op deze manier hoopt Samsung 33 miljoen exemplaren te leveren. Dit is 10 procent meer dan de 30 miljoen exemplaren van de Galaxy S23-serie.

De reguliere Galaxy S23 kostte bij de lancering 949 euro. De Galaxy S23+ kreeg een vanafprijs mee van 1199 euro en voor de Galaxy S23 Ultra was je 1399 euro kwijt. Uiteraard zijn de smartphones inmiddels voor een stuk minder verkrijgbaar en zullen de prijzen met de komst van de Galaxy S24-serie hoogstwaarschijnlijk nog verder dalen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.