Foto’s Tonen Moto X (2017)

onleaks-moto-x-2017Op het internet zijn foto’s opgedoken van de Moto X (2017). Waarschijnlijk krijgt de smartphone onder andere een vingerafdrukscanner en een microUSB-aansluiting, maar geen ondersteuning voor MotoMod-modules.

OnLeaks heeft de CAD-tekeningen van de vermoedelijke Moto X (2017) online gezet, die volgens hem afkomstig zijn uit de Moto-fabriek. OnLeaks is een betrouwbare lekker van foto’s en specificaties van onaangekondigde toestellen.

De smartphone zou geen ondersteuning hebben voor MotoMod-modules, maar heeft in tegenstelling tot de Moto Z wel een hoofdtelefoonaansluiting. Verder krijgt de Moto X (2017) een microUSB-aansluiting, inplaats van een USB C-aansluiting. OnLeaks heeft een video gemaakt op basis van de CAD-tekeningen, waarin we de Moto X (2017) virtueel van meerdere kanten kunnen bekijken.

Het is nog niet duidelijk wanneer Lenovo de Moto X (2017) zal presenteren. Mogelijk krijgen we de smartphone tijdens de Mobile World Congress eind februari voor het eerst te zien.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.