Wileyfox Introduceert Swift 2X

wileyfox-swift-2xNiet zo lang geleden introduceerde Wileyfox de Swift 2 en de Swift 2 Plus. Zojuist heeft het bedrijf echter nog een toestel toegevoegd aan deze serie, namelijk de Swift 2X. De smartphone is gelijk beschikbaar voor een adviesprijs van 259 euro.

De Swift 2X beschikt over een 5,2-inch display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, een 1,4GHz Qualcomm Snapdragon 430 octa-core-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een 3.000 mAh accu.

De Wileyfox Swift 2X is een beetje vergelijkbaar wat we hebben gedaan met de Spark. Naast de Spark en Spark+ boden we met de Spark X een grotere versie. Dat doen we nu ook met de Swift. In dit geval hebben we gekozen voor een 5,2 inch-scherm in plaats van een 5,5 inch-scherm, omdat we denken dat dat meer mensen aanspreekt. Het scherm heeft nu een full HD-resolutie en ook de batterij is wat groter geworden tegenover de Swift 2 Plus.

De Wileyfox Swift 2X draait op Android 6.0 (Marshmallow) met CyanogenOS en kost 259 euro.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.