LG Introduceert LG V20 Met Android 7.0 (Nougat)

LG-V20De Zuid-Koreaanse fabrikant LG heeft deze week de LG V20 geïntroduceerd. De LG V20 draait op Android 7.0 (Nougat) en beschikt net als zijn voorganger over een tweede scherm. Dit scherm kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het tonen van snelkoppelingen.

De LG V20 heeft een metalen behuizing waarvan de achterkant met een simpele druk op de knop kan worden losgemaakt. Hierdoor is het mogelijk om de accu te vervangen.

De high-end smartphone heeft een 5,7-inch display met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een Qualcomm Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3200mAh accu, een 16 megapixel camera met optische beeldstabilisatie aan de achterkant en een 8 megapixel camera met een diafragma van F2,4 aan de voorkant.

LG heeft erg zijn best gedaan om de LG V20 te voorzien van uitstekende geluidskwaliteit. Zo beschikt de smartphone over een ingebouwde DAC van ESS, die moet zorgen voor 50% minder ruis. Ook moet de microfoon in de LG V20 maar liefst 6,5 keer zo accuraat zijn als zijn voorganger en zal LG een speciale B&O Play-in-ear-headset meeleveren.

De LG V20 is voorlopig alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten en enkele Aziatische landen. LG bekijkt nog of het bedrijf de smartphone in Europa zal lanceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.