Tijdelijk Gratis Gear Fit 2 Bij Aanschaf Galaxy S7 (Edge)

Samsung-Gear-Fit-2-fitnesstrackerSamsung heeft een interessante aanbieding voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge. Zo krijgen klanten tijdelijk gratis een Gear Fit 2 cadeau ter waarde van 199 euro, bij de aanschaf van één van deze toestellen.

Tot 22 januari krijgen mensen die een Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge aanschaffen gratis een Gear Fit 2. De Gear Fit 2 is een fitnessband waarmee je kunt hardlopen, zonder dat je daarvoor je telefoon nodig bent. De fitnessband beschikt over een 1.5-inch display met een resolutie van 216 bij 432 pixels, 512MB werkgeheugen en 4GB opslagruimte. Met behulp van een ingebouwde GPS is de Gear Fit 2 in staat om afstanden van je workouts bij te houden. Ook je hartslag, je stappen en je slaappatroon zijn te meten met deze fitnessband.

199 euro voor de Gear Fit 2 is voor veel mensen misschien iets te veel, maar mocht je opzoek zijn naar een Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge dan krijg je de fitnessband er gratis bij. De acte loopt tot 22 januari en is alleen geldig indien het toestel in Nederland is gekocht.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.