Samsung Begonnen Aan Massaproductie Galaxy S8

Samsung-Galaxy-S8-schermDe Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung is begonnen aan de massaproductie van de Galaxy S8 en de Galaxy S8+. In april moet een voorraad van 12.5 miljoen toestellen beschikbaar zijn.

Eind deze maand zal Samsung de opvolgers van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge officieel presenteren. Volgens de berichtgeving zijn de toestellen vanaf april al verkrijgbaar. Samsung verwacht dat de Galaxy S8 in de eerste maand na de lancering meer dan 10 miljoen keer over de toonbank zal gaan.

De Koreaanse publicatie Naver meldt dat Samsung in Vietnam is begonnen met de massaproductie van de Samsung Galaxy S8. In maart zullen er 4.7 miljoen exemplaren worden geproduceerd, en in april maar liefst 7.8 miljoen. Het is niet duidelijk hoeveel exemplaren er precies per variant worden gemaakt.

Er zijn al verschillende keren specificaties gelekt van beide Galaxy S8 varianten. De standaard Galaxy S8 zal gaan beschikken over een 5.8-inch display en de Galaxy S8+ over een 6.2-inch display. Doordat de bezels rondom het scherm zeer dun zijn zal de behuizing van de toestellen echter niet veel groter worden dan die van de Galaxy S7-toestellen. Er zijn al verschillende renders opgedoken waarop we het uiterlijk van de Galaxy S8 kunnen bewonderen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Ronny schreef:

    Moest het kloppen dat de S8 en de + op vrijdag 21 april zouden uitkomen dan zou ik enorm blij zijn deze te mogen testen en reviewen als verjaardagscadeau voor mijn 50e verjaardag juist op 21 april. Tevens zou dit een hart onder de riem zijn nadat ik door een zwaar arbeidsongeval met vluchtmisdrijf mijn baan ben verloren en in de invaliditeit ben gekomen. Telecom is voor mij een passie en het is altijd al een droom geweest eens een keertje een review van een topper te mogen schrijven ook omdat het me kan helpen nadat men mij volledig heeft afgeschreven los te laten en vooruit te kijken. Wie weet kan Samsung of androidics mij na alle tegenspoed een onvergetelijke verjaardag geven als “Abraham” want door de gezondheidskosten komen we er zelfs niet aan toe een feestje te vieren. In ieder geval blijf ik spotten naar vallende sterren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.