‘Onduidelijke’ Foto Galaxy C5 Pro Gelekt

samsungOp het internet is een foto verschenen waarop volgens de bron de Galaxy C5 Pro te zien is. Eerder dook het modelnummer SM-C5010 van deze Samsung-smartphone al op.

Het lijkt er op dat Samsung een release van de Galaxy C5 Pro aan het voorbereiden is. Eerder lekte namelijk al het modelnummer uit, ook heeft de smartphone een Wifi-certificatie gekregen en nu zou de smartphone op een foto zijn gespot. Hierdoor kunnen we ervan uitgaan dat Samsung ver is met de ontwikkelingen en de smartphone op niet al te lange termijn officieel zal presenteren.

De foto is gelekt door @mmdj_china en kreeg ondersteuning van de bekende lekker @slashleaks. Helaas is het scherm van de smartphone onleesbaar gemaakt en kunnen we daardoor weinig uit de foto opmaken. We zien wel dat de smartphone vrij dunne randen heeft en dat de traditionele Home-knop aanwezig is.

samsung-galaxy-c5-pro

Volgens eerder gelekte gegevens beschikt de Galaxy C5 Pro over een Snapdragon 625- of 626-chipset, 3GB of 4GB werkgeheugen, een 5,2 inch Full HD Super AMOLED-scherm, een 3000mAh accu en een 16 megapixel camera aan zowel de voorkant als achterkant. De Galaxy C5 Pro zal naar verwachting nog deze maand officieel worden aangekondigd.

via [gsminfo]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *