Persrenders Samsung Galaxy S6 Edge Gelekt

Galaxy-S6-Edge-RendersEr zijn vandaag enkele renders opgedoken van de aankomende “Galaxy S6 Edge”. Samsung zal dit toestel 1 maart officieel aankondigen, maar dankzij deze renders en de eerder gelekte foto’s weten we eigenlijk al alles over het ontwerp van de smartphone.

Op de bovenstaande persafbeelding zien we de zwarte variant van de “Galaxy S6 Edge”. De behuizing is niet meer gemaakt uit plastic, maar uit metaal en glas. Dit geeft een kwalitatieve uitstraling en zal mogelijk meer klanten aantrekken.

Het display loopt gedeeltelijk door aan beide kanten van de smartphone, maar wat de functie hiervan is is nog onbekend. Het scherm loopt namelijk niet zo ver door als op de Galaxy Note Edge, waarbij snelkoppelingen en widget aan de zijkant worden weergegeven. Verder zien we de volumeknoppen aan de linkerzijde, een aan/uit knop aan de rechterzijde en een speaker met headset aansluiting aan de onderkant. Waar de SIM-kaart en MicroSD-kaart aansluitingen zitten is niet op te maken uit de bovenstaande renders.

Zondag 1 maart zal Samsung alle details vrijgeven tijdens de jaarlijkse Unpacked-presentatie. Ook zal dan de “gewone” Galaxy S6 worden aangekondigd.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.