ASUS ZenFone Pegasus 3S Met 5000mAh-accu Geïntroduceerd

asus-zenfone-pegasus-3sASUS heeft tijdens de CES de ASUS ZenFone 3 Zoom en de ASUS ZenFone AR geïntroduceerd, maar de Taiwanese fabrikant komt met nog een toestel, namelijk de ASUS ZenFone 3S. De ZenFone 3S beschikt onder andere over een 5000mAh accu.

De ASUS ZenFone Pegasus 3S is de opvolger van de ASUS ZenFone Pegasus 3 en beschikt over mid-range specificaties. Zo draait de ZenFone Pegasus 3S op Android 7.0 (Nougat) en beschikt de smartphone over een 5.2-inch scherm met een HD-resolutie, een MediaTek MT6750 octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een 5000mAh accu. Deze accu zou goed moeten zijn voor 30 dagen standby en 48 uur zwaar gebruik.

De ASUS ZenFone Pegasus 3S komt deze maand in China op de markt voor omgerekend ongeveer 260 euro. Het is nog niet bekend of het toestel ook buiten China op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.