“Gelekte Case Voor Samsung GalaXy S8 Toont 3.5mm-aansluiting”

Samsung Galaxy S8 case headphone jackOp het internet is een render van een hoesje voor de Samsung Galaxy S8 opgedoken. Wat opvalt is dat het hoesje een aansluiting heeft voor een 3.5mm headphone jack. Dit is opmerkelijk aangezien de meeste grote smartphonefabrikanten afstappen van de 3.5mm-poort.

Fabrikanten als Apple, Google en HTC stappen af van de 3.5mm headphone jack. Deze aansluiting kan gebruikt worden om een koptelefoon op aan te sluiten. Voortaan is er dus een USB C-opzetstukje nodig om je huidige koptelefoon alsnog te kunnen gebruiken of je moet al overstappen op een draadloze koptelefoon. Veel mensen zijn hier uiteraard niet over te spreken, omdat dit onnodig extra geld kost.

Samsung wil hier mogelijk slim op in spelen door de nieuwe vlaggenschip van de fabrikant gewoon te voorzien van een 3.5mm-aansluiting. Er zijn namelijk renders gelekt van een hoesjesfabrikant waarop een Galaxy S8-case te zien is met een uitsparing voor een 3.5mm headphone jack.

Het is nog niet bekend wanneer Samsung de Galaxy S8 officieel zal onthullen, maar naar verwachting komt de smartphone in april op de markt.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.