Afbeeldingen Samsung Galaxy Note 7 Gelekt

Samsung Galaxy Note 7 renderVia de betrouwbare Twitter-lekker Evan Blass zijn afbeeldingen opgedoken van de Samsung Galaxy Note 7. Op deze afbeeldingen is de phablet in drie verschillende kleuren te bewonderen.

Het design van de Galaxy Note 7 heeft veel weg van de Galaxy S7 Edge. Zo heeft de phablet een vergelijkbare look en is het scherm voorzien van gebogen randen aan beide kanten. Aan de achterkant van het toestel zien we “Galaxy Note7” staan. Dit komt overeen met eerdere geruchten dat Samsung de naam Galaxy Note 6 zal overslaan.

De Galaxy Note 7 komt in ieder geval in de kleuren zwart, silver en lichtblauw op de markt. Volgens Evan Blass beschikt de phablet over een 5,7 inch Super Amoled-scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Ook krijgt de Note 7 een 12 megapixel camera aan de achterkant en een irisscanner aan de voorkant. Met deze irisscanner is het mogelijk om de Note 7 te ontgrendelen door alleen maar naar de phablet te kijken. Naast de irisscanner zit er ook een vingerafdrukscanner in de homeknop.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung zal de Galaxy Note 7 waarschijnlijk in augustus presenteren.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.