“Google Lanceert Android Wear 2.0 Op 8 Februari”

LG-Watch-Style-renderDe doorgaans goedgeïnformeerde lekker Evan Blass heeft via Twitter laten weten dat Google de Android Wear 2.0-update samen met de nieuwe LG-smartwatches op 8 februari zal lanceren. Eerder zou de introductie op 9 februari plaatsvinden.

Evan Blass schrijft in een Tweet dat Google de introductie van Android Wear 2.0, de LG Watch Sport en de LG Watch Style één dag naar voren heeft geschoven. Eerder stond de introductie gepland op 9 februari, waardoor we de nieuwe smartwatches nu dus al op 8 februari te zien krijgen.

Evan Blass Android Wear 2.0 LG Watch tweet

Er zouden ook al enkele specificaties van de LG Watch Style en LG Watch Sport zijn gelekt. Zo beschikt de Watch Style volgens de geruchten over een 1,2-inch scherm, 512MB werkgeheugen en een IP67-certificatie. De Watch Style krijgt een adviesprijs mee van 249 dollar.

De LG Watch Sport is de duurdere uitvoering en beschikt naast een 1,38-inch scherm, 768MB werkgeheugen en een IP68-certificatie ook over een SIM-kaartsleuf, een hartslagmeter, GPS en een NFC-chip. Beide smartwatches draaien uiteraard op Android Wear 2.0.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.