“Foto’s Tonen Nieuwe Sony Xperia-smartphones”

Sony Xperia smartphonesSony zal tijdens de Mobile World Congress later deze maand vermoedelijk de nieuwste Xperia-toestellen presenteren. Er zijn echter al een aantal foto’s gelekt waarop de nieuwe Xperia-smartphones te zien zouden zijn.

Naar verwachting zal Sony op 27 februari de nieuwste Xperia-toestellen presenteren. Sony heeft nog niks bekendgemaakt, maar er zijn in China al enkele foto’s opgedoken waarop de Xperia-toestellen te zien zouden zijn. We zien alleen de voorkanten van de verschillende smartphone, waardoor veel gegevens nog onbekend blijven. Wel zien we dat de toestellen in verschillende kleuren hoesjes zitten en dat één van de toestellen 4GB werkgeheugen heeft. Ook is er 4G-ondersteuning aanwezig en zien we een LED-flitser aan de voorkant.

De foto’s maken ons niet veel wijzer, maar eerdere geruchten spraken over twee 5.5-inch Sony Xperia toestellen, waarvan één de opvolger van de Xperia Z5 Premium zal zijn. Dit toestel krijgt een schermresolutie van 2160 x 3840 pixels. De andere 5,5-inch smartphone beschikt over een resolutie van 1440 x 2560 pixels.

Tot nu toe kunnen we nog niks met zekerheid zeggen en moeten we het voorlopig nog doen met de geruchten en de foto’s. Over twee en halve week krijgen we de toestellen officieel te zien.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.