“Xperia XZs en Xperia XZ Premium Krijgen Motion Eye”

sonyVolgens de berichten zal Sony dit jaar de Xperia XZs en de Xperia XZ Premium op de markt brengen. Deze high-end toestellen krijgen een nieuwe camerafunctie, genaamd Motion Eye.

Uit een gelekte presentatie van Sony blijkt dat de Japanse fabrikant werkt aan een speciale camera-functie voor de nieuwe Xperia toestellen. De functie heet “Motion Eye” en maakt gebruik van Sony’s nieuwste camerasensor die is voorzien van een eigen geheugenmodule.

Sony Xperia Motion Eye

Motion Eye kan aan de hand van de bewegingen van de gebruiker voorspellen wanneer een foto gemaakt zal worden. Zodra Motion Eye doorheeft dat je een foto wilt maken, zal de smartphone vier foto’s maken in de seconde voordat jij op de cameraknop drukt. Hierdoor zal je geen foto missen doordat je per ongeluk te laat klikt.

Met Motion Eye is het ook mogelijk om gif-animaties te maken. Hierbij worden de momenten voor en na het maken van een foto aan elkaar geplakt om een bewegende afbeelding te creëren. Deze functie is te vergelijken met Apple’s Live Photos en Samsung’s Motion Photo.

Het is nog niet bekend wanneer Sony de high-end Xperia XZs en Xperia XZ Premium officieel zal onthullen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.