Asus Gaat ZenFone 3-toestellen In Nederland Verkopen

ASUS Zenfone 3Eerdere berichten deden het al vermoeden, maar Asus heeft nu zelf bekendgemaakt dat de Taiwanese fabrikant de ZenFone 3, de ZenFone 3 Go en de ZenFone 3 Max per direct via Nederlandse winkels zal aanbieden.

De ZenFone 3 gaat in Nederland over de toonbank voor 400 euro en beschikt onder andere over een 5,5-inch scherm, een Snapdragon 625-processor, 4GB werkgeheugen, dualSIM-ondersteuning, een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Er komt ook een uitvoering met een 5,2-inch display en 3GB werkgeheugen. Deze uitvoering is 50 euro goedkoper.

De ZenFone 3 Max kost 200 euro en beschikt over een 5,2-inch display, een MediaTek octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een opmerkelijk grote 4.130mAh accu.

De ZenFone 3 Go is de goedkoopste van de drie en beschikt over een 5-inch display met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, een Snapdragon 410-processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

De Asus ZenFone 3-toestellen werden vorig jaar in mei al gepresenteerd, maar waren tot nu toe alleen in andere landen verkrijgbaar. Vanaf het tweede kwartaal van 2017 zal ook de ZenFone AR Tango-smartphone in Nederland verkrijgbaar zijn.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.