“OnePlus 5 Krijgt Gebogen Scherm En 256GB Opslagruimte”

oneplus-3tDe Chinese fabrikant OnePlus werkt aan een nieuwe smartphone die volgens een Koreaanse bron als OnePlus 5 op de markt zal verschijnen. Dezelfde bron schrijft ook dat de smartphone onder andere beschikt over een gebogen display en maar liefst 256GB opslagruimte.

Volgens de Koreaanse website Koreanportal heet de nieuwe smartphone van OnePlus niet OnePlus 4, maar OnePlus 5. In China is nummer “4” namelijk een ongeluksgetal. Ook is het technisch gezien de vijfde smartphone in de OnePlus-serie.

Volgens de bron beschikt de OnePlus 5 net als de Galaxy S7 over een gebogen Edge-scherm. Ook zal er 6GB of 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte aanwezig zijn. Tot nu toe kregen OnePlus-toestellen niet meer dan 128GB opslagruimte.

Het is onbekend wanneer OnePlus de opvolger van de OnePlus 3T officieel zal introduceren. Ook moeten we de bovenstaande specificaties nog even met een flinke korrel zout nemen, omdat het gerucht afkomstig is van een onbekende site en er nog niet eerder specificaties van de OnePlus 5 zijn gelekt.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.