Wileyfox Stapt Over Naar Nieuw OS Gebaseerd Op Android 7.1.1

wileyfoxWileyfox stapt af van het CyanogenOS en gaat een nieuwe OS uitbrengen voor de Wileyfox-smartphones. Het nieuwe besturingssysteem heeft veel weg van Android 7.1.1.

De smartphones van de Britse fabrikant Wileyfox zijn vooral gericht op het middensegment. De toestellen hebben een redelijk aantrekkelijke adviesprijs en beschikken over goede ondersteuning. Het nieuwe besturingssysteem heeft veel weg van een stock-versie van Android 7.1.1 en zal binnen twee weken worden uitgerold naar de Swift-serie, de Swift 2-serie en de Storm-serie.

Op dit moment draaien de toestellen nog op CyanogenOS, maar de ontwikkelaar van CyanogenOS is gestopt. Het maken van een nieuw besturingssysteem is dan ook het enige juiste besluit. De Wileyfox-features die in CyanogenOS aanwezig zijn worden ook verwerkt in het nieuwe besturingssysteem.

Binnen enkele weken zal het nieuwe besturingssysteem worden uitgerold voor de Swift en Storm-toestellen. Eind april komt de update ook naar de oudere Spark Plus en Spark X. 

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.